Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

OBAVIJEST BOŽIĆNICA

UMIROVLJENICI

OBAVJEŠTAVAJU SE UMIROVLJENICI ČIJA MIROVINA NE PRELAZI IZNOS OD 2.700,00 KUNA, A KOJI DO SADA NISU OBUHVAĆENI POPISOM DA SE JAVE U OPĆINU STUPNIK DO 29. STUDENOG 2019. KAO DOKAZ ZA OSTVARENJE PRAVA NA ISPLATU BOŽIĆNICE POTREBNO JE DONIJETI POSLJEDNJI ODREZAK OD MIROVINE I OSOBNU ISKAZNICU.

MUŠKARCI STARIJI OD 65 GODINA I ŽENE STARIJE OD 60 GODINA UKOLIKO NISU OSTVARILI PRAVO NA MIROVINU OSTVARUJU PRAVO NA ISPLATU BOŽIĆNICE. KAO DOKAZ POTREBNO JE DONIJETI POTVRDU DA NISU KORISNICI PRAVA IZ MIROVINSKOG OSIGURANJA, HRVATSKOG ZAVODA ZA MIROVINSKO OSIGURANJE, TVRTKOVA 5, ZAGREB I OSOBNU ISKAZNICU.

REDOVNI STUDENTI

OBAVJEŠTAVAJU SE REDOVNI STUDENTI (KOJI NISU OVJERILI ZAHTJEV ZET-a ZA SUFINANCIRANJE PRIJEVOZA U OPĆINI STUPNIK) DA SE JAVE U OPĆINU STUPNIK DO 29. STUDENOG 2019. KAO DOKAZ ZA OSTVARENJE PRAVA NA ISPLATU BOŽIĆNICE POTREBNO JE DONIJETI POTVRDU FAKULTETA I OSOBNU ISKAZNICU.

NEZAPOSLENE OSOBE

OBAVJEŠTAVAJU SE NEZAPOSLENE OSOBE, PRIJAVLJENE NA HRVATSKOM ZAVODU ZA ZAPOŠLJAVANJE NAKON 25.11.2019., TE OSOBE KOJE SU PRIJAVLJENE U PODRUČNOM UREDU ZAGREB, DA SE JAVE U OPĆINU STUPNIK DO 29. STUDENOG 2019. KAO DOKAZ ZA OSTVARENJE PRAVA NA ISPLATU BOŽIĆNICE POTREBNO JE DONIJETI POTVRDU HZZ-a I OSOBNU ISKAZNICU.

INVALIDNE OSOBE

OBAVJEŠTAVAJU SE INVALIDNE OSOBE KOJE DO SADA NISU OBUHVAĆENE POPISOM, S UTVRĐENIM INVALIDITETOM OD 70% I VIŠE, DA SE JAVE U OPĆINU STUPNIK DO 29. STUDENOG 2019. KAO DOKAZ ZA OSTVARENJE PRAVA NA ISPLATU BOŽIĆNICE POTREBNO JE DONIJETI RJEŠENJE I OSOBNU ISKAZNICU.

Ostavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s tim u redu, ali ako se želite, možete se odjaviti. Prihvati Pročitaj više

Wildcard SSL