Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Vodoopskrba

U prvom kvartalu 2020. dobivene su građevinske dozvole za ul. Kračnica, Široka, Stupničke šipkovine i čekaju uvrštenje u plan izgradnje ViO Zagreb. Planirani početak gradnje je kraj 2020.

Do kraja lipnja 2020. stižu građevinske dozvole za ul. Josipa Sačića, Hrastinski put, Ferde Belaja, Prudnice , Odvojci ulice Japjeci, Ograjska, ulica hrastova, Zavrti, dio Gospodarske, Nova ulica i odvojci Donjostupničke. Gradnja planirana u 2021 g.

U tijeku je projektiranje i ishođenje građevinskih dozvola za ulice Dvorski put, Kovačićko odvojak, Donjostupnička krak kod NK Stupnik, Prudnice produžetak, Žužići odvojak i nastavak i Odvojak Sv. Benedikta kod škole. Do kraja 2020. godine očekuje se dobivanje građevinskih dozvola i uvrštenje u plan gradnje ViO Zagreb za 2021. i 2022. godinu.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s tim u redu, ali ako se želite, možete se odjaviti. Prihvati Pročitaj više

Wildcard SSL