Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Sukob interesa

SPRJEČAVANJE SUKOBA INTERESA U PODRUČJU JAVNE NABAVE

Članak 76. stavak 1. Zakona o javnoj nabavi („Narodne novine” broj: 120/16) propisuje:

Sukob interesa između naručitelja i gospodarskog subjekta obuhvaća situacije kada predstavnici naručitelja ili pružatelja usluga službe nabave koji djeluje u ime naručitelja, koji su uključeni u provedbu postupka javne nabave ili mogu utjecati na ishod tog postupka, imaju, izravno ili neizravno, financijski, gospodarski ili bilo koji drugi osobni interes koji bi se mogao smatrati štetnim za njihovu nepristranost i neovisnost u okviru postupka, a osobito:

  1. ako predstavnik naručitelja istodobno obavlja upravljačke poslove u gospodarskom subjektu, ili
  2. ako je predstavnik naručitelja vlasnik poslovnog udjela, dionica odnosno drugih prava na temelju kojih sudjeluje u upravljanju odnosno u kapitalu toga gospodarskog subjekta s više od 0,5 %.

Sukladno članku 80. stavku 2. točki 1. Zakona o javnoj nabavi objavljujemo popis gospodarskih subjekata s kojima je Općina Stupnik iz članka 76. stavka 2. točke 1. Zakona u sukobu interesa:

 

  1. Skala d.o.o., Gorenska 19, Gornji Stupnik
  2. Pulsar arhitektura d.o.o., Bulićeva 4, 10000 Zagreb

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s tim u redu, ali ako se želite, možete se odjaviti. Prihvati Pročitaj više

Wildcard SSL