Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

PRVI OSKAR ZNANJA U STUPNIKU

Učenik osmog razreda, , Kristijan Šimović iz Stupnika, dobitnik je OSKARA ZNANJA za postignute rezultate na međunarodnom natjecanju iz Matematike (osvojena brončana medalja na 25. Juniorskoj balkanskoj matematičkoj olimpijadi, čiji je domaćin bila Moldavija, a natjecanje je održano početkom srpnja na daljinu).

Oskar znanja je najprestižnija nagrada na području odgoja i obrazovanja, čiji su pokrovitelji Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Agencija za odgoj i obrazovanje, a u Republici Hrvatskoj se dodjeljuje 17. put.

Ceremonija dodjele Oskara znanja održana je u petak, 24. rujna, također na daljinu. Tom prigodom je emitiran prilog i o Kristijanovoj ekipi, a ovo je prvi Oskar znanja koji je dobio neki učenik iz Stupnika.

Čestitamo Kristijanu, njegovoj mentorici do državne razine, prof. Mariji Čoklec te njegovom mentoru na međunarodnoj razini prof. dr. sc. Ilki Brnetiću, redovitom profesoru matematike na FER-u.

Ostavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Wildcard SSL