Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

PRODULJENJE ILI IZRADA PRETPLATNIH KARATA ZA UČENIKE I STUDENTE ZA NOVU ŠKOLSKU I AKADEMSKU GODINU 2022./2023.

211

Primajte ažuriranja u stvarnom vremenu izravno na svom uređaju, pretplatite se sada.

Učenici srednjih škola i redoviti studenti druge, treće ili četvrte godine, s područja Općine Stupnik, za produljenje ZET-ove pretplatne karte neće trebati ovjeravati Zahtjev ZET-a u obrazovnoj instituciji i Općini Stupnik, već će potrebno ažuriranje podataka na postojećoj Pretplatnoj karti moći obaviti na svim prodajnim mjestima ZET-a, kioscima Tiska i iNovina, ukoliko će se nalaziti u odgovarajućoj elektroničkoj bazi podataka (e-Matica) .

Učenici prvih razreda srednjih škola i redoviti studenti prve akademske godine, kojima je prebivalište na području Općine Stupnik, moraju ovjeriti Zahtjev ZET-a u obrazovnoj instituciji koju pohađaju, kao i u tajništvu Općine Stupnik.

Produljenje statusa se ne naplaćuje niti je potrebna nova fotografija (pod uvjetom da je fotografija primjerena godinama starosti), već se prilikom dolaska na prodajno mjesto ažuriraju podaci na postojećoj kartici korisnika.

Primajte ažuriranja u stvarnom vremenu izravno na svom uređaju, pretplatite se sada.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s tim u redu, ali ako se želite, možete se odjaviti. Prihvati Pročitaj više

Wildcard SSL