Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Preporuke sprečavanja širenja koronavirusa (COVID-19)

U skladu sa naputcima MUP-a i HZJZ-a  stožer CZ-a općine Stupnik donosi preporuke sprečavanja širenja koronavirusa (COVID-19):

-češće provoditi higijenu ruku, po mogućnosti antibakterijskim sapunom i toplom vodom

-do daljnjega neophodno odgoditi putovanja u područja zahvaćena koronavirusom- Kina, Hong-Kong, Japan, Južnoj Koreja, Singapur, Iran i Talijanska Republica (pokrajine Lombardija, Veneto, Emilia Romagna i Piedmont)

-po mogućnosti preporuča se odgoda javnih okupljanja koja nisu nužna i već ranije dogovorena.

Svi građani koji imaju simptome prehlade, a nisu bili u gore navedenim područjima ne trebaju se javljati liječnicima-epidemiolozima, već mogu kontaktirati svog liječnika obiteljske medicine.

Stožer civilne zaštite kontinuirano prati daljnji razvoj situacije te u skladu s tim poduzima odgovarajuće mjere, s naglaskom na analize potreba i planiranje aktivnosti u narednom razdoblju.

 

Načelnik stožera CZ

Danijel Miholić

Ostavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s tim u redu, ali ako se želite, možete se odjaviti. Prihvati Pročitaj više

Wildcard SSL