Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

POZIV NA PODNOŠENJE ZAHTJEVA ZA OSTVARENJE PRAVA NA ISPLATU JEDNOKRATNE NOVČANE POMOĆI POVODOM USKRSNIH BLAGDANA

132

Primajte ažuriranja u stvarnom vremenu izravno na svom uređaju, pretplatite se sada.

Za ostvarenje prava na jednokratnu novčanu pomoć povodom uskrsnih blagdana, zahtjev Općini Stupnik do 15. ožujka 2023. godine podnose sljedeće kategorije osoba s prebivalištem na području Općine Stupnik:

Umirovljenici čija mirovina ne prelazi iznos od 398,17 eura, a koji do sada nisu ostvarivali pravo te nisu obuhvaćeni popisom. Uz zahtjev se prilaže: preslika osobne iskaznice, preslika kartice tekućeg računa, Rješenje o mirovini (ne starije od 6 mjeseci) ili odrezak od mirovine od prethodnog mjeseca ili drugi odgovarajući dokaz o visini mirovine.

Osobe koje nisu ostvarile pravo na mirovinu – muškarci stariji od 65 godina i žene starije od 60 godina. Uz zahtjev se prilaže: preslika osobne iskaznice, preslika kartice tekućeg računa, Potvrda Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje da osoba nije korisnik prava iz mirovinskog osiguranja.

Osobe s invaliditetom i tjelesnim oštećenjem, a koje do sada nisu ostvarile pravo i nisu obuhvaćene popisom, utvrđeni invaliditet III. i IV. stupnja i tjelesno oštećenje 70% i više. Uz zahtjev se prilaže: preslika osobne iskaznice, preslika kartice tekućeg računa, Rješenje o invalidskoj mirovini ili Rješenje o priznavanju prava na osobnu invalidninu ili Rješenje o priznavanju prava na doplatak za pomoć i njegu ili Rješenje o postojanju tjelesnog oštećenja ili Nalaz i mišljenje Zavoda za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom.

Nezaposlene osobe koje će biti prijavljene na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje nakon 10.03.2023. godine. Uz zahtjev se prilaže: preslika osobne iskaznice, preslika kartice tekućeg računa, Potvrda Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Redovni studenti koji nisu ovjerili zahtjev ZET-a za sufinanciranje prijevoza u Općini Stupnik. Uz zahtjev se prilaže: preslika osobne iskaznice, preslika kartice tekućeg računa, Potvrda fakulteta o upisu u akademsku godinu i statusu redovnog studenta.

Isplata će se vršiti putem Hrvatske pošte ili na tekući račun osobe koja ostvaruje pravo na jednokratnu novčanu pomoć.

Potrebna dokumentacija može se dostaviti u Općinu Stupnik osobno, poštom ili na e-mail adresu: opcina-stupnik@stupnik.hr

 

Općina Stupnik

 

 

 

Primajte ažuriranja u stvarnom vremenu izravno na svom uređaju, pretplatite se sada.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s tim u redu, ali ako se želite, možete se odjaviti. Prihvati Pročitaj više

Wildcard SSL