Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Općina Stupnik povezana na EDIP – jednostavnije i bez troškova do potvrde o primicima za mještane Stupnika

Sredinom rujna Općina Stupnik povezala se s web servisom porezne uprave – EDIP (Evidencija o dohocima i primicima). Ovaj web servis Porezne uprave omogućava institucijama pristup evidenciji koju Porezna uprava vodi o prihodima građana. Zahvaljujući tome mještani mogu lakše, brže i bez troškova ostvariti prava u slučajevima subvencije za dječji vrtić, prava na studentsku ili srednjoškolsku stipendiju i druga prava iz sustava socijalne skrbi.

Mještani više neće morati ići po potvrdu o prihodima u Poreznu upravu i za istu platiti 40 kuna. Potrebno je potpisati suglasnost da umjesto njih to informatičkim putem učini ovlaštena osoba u općini.

Zahtjev ima jednokratnu valjanost, može se koristiti samo po zatraženom predmetu i ne može se koristiti za druge slučajeve. Ovlaštena osoba je obvezna poštivati to kao poslovnu tajnu.

Ostavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s tim u redu, ali ako se želite, možete se odjaviti. Prihvati Pročitaj više

Wildcard SSL