Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Obavijest putnicima javnog prijevoza

Dvije linije javnog prijevoza putnika koje u redovnim okolnostima prometuju između Općine Stupnik i Zagreba spadaju u međužupanijski javni prijevoz, koji nije dozvoljen prije 11. svibnja odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Svjesni smo da nedostatak ovog prijevoza otežava odlazak na posao mještanima koji idu u Zagreb na posao ali organizacija javnog međužupanijskog prijevoza trenutno nije moguća i bila bi u suprotnosti s važećim odlukama.

Općina Stupnik je u nedjelju 26. travnja poslala zahtjev Nacionalnom stožeru civilne zaštite za izdavanje dozvole za organizaciju međužupanijskog javnog prijevoza do Zagreba jer su Županija i Zagreb jedinstveno gospodarsko i prometno područje.

Kada se naš zahtjev odobri, tek tada će biti moguća uspostava linija Stupnik – Zagreb.

Kako kroz Stupnik prolazi linija Horvati – Zagreb i autobusi se zaustavljaju na stajalištima na Gornjostupničkoj ulici, mještani za sada mogu koristiti samo ovaj prijevoz.

Ostavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s tim u redu, ali ako se želite, možete se odjaviti. Prihvati Pročitaj više

Wildcard SSL