Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

OBAVIJEST O PLAĆANJU PREMIJE OSIGURANJA ZA TRAKTORE

Općina Stupnik će podmiriti troškove premije osnovnog osiguranja u cijelosti svim vlasnicima tehnički ispravnih traktora sa područja Općine Stupnik koji imaju prebivalište u Općini Stupnik. Troškove tehničkog pregleda i registracije traktora snosi vlasnik.

Pravo na podmirenje premije osiguranja traktora imaju:

  1. Osobe koje imaju registriran OPG ili su upisani u Jedinstveni registar držatelja domaćih životinja.
  2. Osobe koje imaju registriran poljoprivredni obrt ili poljoprivrednu tvrtku.
  3. Osobe koje nemaju registriran OPG ili poljoprivredni obrt/poljoprivrednu tvrtku ili nisu upisani u Jedinstveni registar držatelja domaćih životinja imaju pravo na osiguranje pod uvjetom minimalne obradivosti zemljišta 1 ral koje su vlasnici ili posjednici pod uvjetom da je obradiva površina na području Općine Stupnik.
  4. Priznat će se i mogućnost da vlasnik traktora i vlasnik (posjednik) obradive površine nisu iste osobe pod uvjetom da se radi o članu zajedničkog domaćinstva što se dokazuje osobnom iskaznicom s istom adresom prebivališta vlasnika traktora i vlasnika (posjednika) obradive površine.

Raspored tehničkih pregleda:

04.04.2019. (četvrtak)    09:00-18:00 sati

05.04.2019. (petak)        08:00-17:00 sati

06.04.2019. (subota)      08:00-18:00 sati 

 

Lokacija:  ispred zgrade DVD-a Stupnik,  Domovićeva 1, u Stupniku.

Ostavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s tim u redu, ali ako se želite, možete se odjaviti. Prihvati Pročitaj više

Wildcard SSL