Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

OBAVIJEST za nastavak korištenja usluga u predškolskoj godini 2023.

296

Primajte ažuriranja u stvarnom vremenu izravno na svom uređaju, pretplatite se sada.

Roditelj djeteta koje već pohađa vrtić obvezan je do 26. siječnja 2023. godine predati Zahtjev za izdavanje potvrde za sufinanciranje boravka djeteta u dječjem vrtiću za predškolsku 2023. godinu., kako bi nastavio koristiti uslugu sufinanciranja.

Ukoliko nije došlo do promjene broja članova kućanstva potrebno je predati samo Zahtjev i potvrdu Porezne uprave o visini dohotka za članove zajedničkog kućanstva u prethodnoj godini (kojeg možete preuzeti na službenim stanicama Općine Stupnik).

Općina Stupnik umjesto podnositelja zahtjeva može ishoditi potvrdu Porezne uprave za što je potrebno potpisati Izjavu koja se nalazi u prilogu Zahtjeva.

Zahtjev je potrebno predati e-mailom opcina-stupnik@stupnik.hr ili osobno u prostorijama Općine Stupnik, Gornjostupnička 33, Gornji Stupnik.

Za dodatna pitanja kontaktirajte nas na broj telefona 01 65 93 981.

Primajte ažuriranja u stvarnom vremenu izravno na svom uređaju, pretplatite se sada.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s tim u redu, ali ako se želite, možete se odjaviti. Prihvati Pročitaj više

Wildcard SSL