Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

OBAVIJEST za nastavak korištenja usluga u predškolskoj godini 2020/2021.

Roditelj djeteta koje već pohađa vrtić obvezan je do 26. veljače 2021. godine predati Zahtjev za izdavanje potvrde za sufinanciranje boravka djeteta u dječjem vrtiću za predškolsku 2020/2021 godinu.

Ukoliko nije došlo do promjene broja članova kućanstva potrebno je predati samo Zahtjev i potvrdu Porezne uprave o visini dohotka za sve članove zajedničkog kućanstva u prethodnoj godini (kojeg možete preuzeti na službenim stanicama Općine Stupnik).

Općina Stupnik povezana je sa Poreznom upravom (sustav EDIP-Evidencija o dohodcima i primitcima) te umjesto podnositelja zahtjeva može ishoditi potvrdu za što je potrebno potpisati Izjavu koja se nalazi u prilogu Zahtjeva.

Zahtjev je potrebno predati e-mailom opcina-stupnik@stupnik.hr ili osobno u prostorijama Općine Stupnik, Gornjostupnička 33, Gornji Stupnik.

Za dodatna pitanja kontaktirajte nas na broj telefona 01 65 93 981 (u slučaju osobne predaje zahtjeva molim pozvoniti na vratima).

 

 

S poštovanjem,

Ostavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s tim u redu, ali ako se želite, možete se odjaviti. Prihvati Pročitaj više

Wildcard SSL