Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

NAČIN PODNOŠENJA ZAHTJEVA ZA IZDAVANJE PROPUSNICA

Ponovnim uvođenjem ograničenja kretanja među županijama, tj. kretanjima sa propusnicama koje je donio Stožer CZRH a na snazi su od 23.12.2020-08.01.2021.g, navodimo bitne informacije za dobivanje istih kao i kategorije kojima propusnice nisu potrebne.

 

NAČIN PODNOŠENJA ZAHTJEVA ZA IZDAVANJE PROPUSNICA

 

Zahtjevi za izdavanje propusnica upućuju se putem sustava e-Propusnice (dostupnog na adresi https://epropusnice.gov.hr/),

županijskim stožerima  prema mjestu prebivališta ili boravišta osobe koje podnosi zahtjev (za ZG županiju propusnice@zagrebacka-zupanija.hr i pitanjacz@zagrebacka-zupanija.hr), odnosno Ravnateljstvu civilne zaštite ako se radi o drugom opravdanom razlogu koji nije naveden u točci II. Upute u privitku (propusnica@civilna-zastita.hr).

U slučaju da podnositelj zahtjev upućuje  elektroničkom poštom  zahtjev treba sadržavati sljedeće podatke: ime i prezime, OiB, adresu stanovanja (ulicu i kućni broj, mjesto/grad, županija), relaciju putovanja (mjesto/ grad polazišta i mjesto/grad odredišta putovanja) te obrazloženje opravdanosti zahtjeva.

NAPOMINJEMO DA OPĆINSKI STOŽER CZ NEMA MOGUĆNOSI I NIJE NADLEŽAN ZA IZDAVANJE PROPUSNICA!

 

Dakle, osobe koje su navedene u kategorijama označenim pod a), b), c), f) i g) u Uputi iz privitka ne trebaju tražiti propusnice, već se od županije u kojoj imaju prebivalište ili boravište do županije u kojoj obavljaju djelatnost ili posao mogu kretati temeljem iskaznica, drugih identifikacijskih isprava i dokumenata ili potvrde iz Priloga 2.

Osobe koje su u Uputi navedene u kategorijama označenim pod d) i e) izdavanje propusnica trebaju zatražiti od županijskog stožera prema mjestu prebivališta ili boravišta.

 

Stožer CZ Općine Stupnik

Ostavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s tim u redu, ali ako se želite, možete se odjaviti. Prihvati Pročitaj više

Wildcard SSL