Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Mlađa dječja skupina KUD-a “Kraluš” osvojila prvo mjesto u Hrvatskoj

U subotu 19.10.2019. mlađa dječja skupina KUD-a “Kraluš” Stupnik nastupila je na 17. Festivalu dječjeg folklora Hrvatske u Kutini, koji je ujedno i natjecateljska državna smotra za djecu.Naši mali Kraluši su izvrsnim nastupom osvojili prvo mjesto u Hrvatskoj u kategoriji mlađih dječjih skupina. Nastup u Kutini naša djeca su osigurala odličnom izvedbom na Dječjoj županijskoj smotri Zagrebačke županije koja je održana u lipnju ove godine u Mariji Gorici a za koju su još ranije morali isto tako biti najbolji na Smotri Samobora, Stupnika i Svete Nedjelje.
Najsjajnijom zlatnom medaljom nagrađen je dugogodišnji rad i trud KUD-a Kraluš, a posebno najmlađih članova plesača i tamburaša. Zasluga je to i voditeljice dječje skupine gđe. Nataše Gluić, voditelja tamburaša gosp. Zorana Jakunića, ali i svih ostalih uključenih u rad i vodstvo društva. Ujedno to je i najbolji rezultat društva u posljednjih 15-ak godina na nekom od natjecanja, iako je bilo još vrijednih rezultata (tamburaši su bili 2. na Državnoj smotri, starija djeca su se plasirala na državnu smotru u Vinkovcima, sve skupine gotovo redovito sudjeluju na Županijskim smotrama.)
Čestitke mladim osvajačima zlatnog odličja, svim voditeljima i članovima te predsjedniku KUD- a Vilimu Novincu upućuju općinski Načelnik Bruno Perković, zamjenik načelnika Danijel Miholić, predsjednik Općinskog Vijeća Nenad Maljković, svi općinski vjećnici i djelatnici općine!

Ostavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s tim u redu, ali ako se želite, možete se odjaviti. Prihvati Pročitaj više

Content | Menu | Access panel
Wildcard SSL