Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Infomacije vezane uz potres

Nakon današnjeg potresa, na području Općine Stupnik što je najvažnije, nije bilo ozlijeđenih, a nije bilo niti veće materijalne štete.

Izvršen je vizualni pregled područja općine i uočeno je da su se na nekoliko kuća oštetili dimnjaci koje su sami mještani ili članovi DVDa uspješno maknuli.

Ukoliko netko još primijeti oštećenja koja bi mogla biti opasna po život građana neka ih prijavi na telefon DVDa Stupnik 01/6598-112.

U stalnoj komunikaciji smo sa drugim i više rangiranim Stožerima CZ te za sada nema potrebe za skupljanjem pomoći jer lokalni i županijski stožeri stradalih područja trenutno raspolažu dostatnim sredstva.

Večeras ili sutra tijekom dana ćemo raspolagati svježim informacijama o eventualnim potrebama oštećenih te ćemo ih objaviti na WEB i Facebook stranicama općine.

Za sada je u pomoć Petrinji  poslano 11 pripadnika DVDa Stupnik sa trima vozilima, nosilima, reflektorom i drugom opremom.

Suosjećamo sa svima koji su u potresu na bilo koji način stradali ovih dana, te smo im spremni pomoći i na druge načine, o čemu ćemo i dalje izvještavati.

Načelnik Stožera CZ Općine Stupnik

Danijel Miholić

Ostavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s tim u redu, ali ako se želite, možete se odjaviti. Prihvati Pročitaj više

Wildcard SSL